South Park'tan Koronavirüs Salgını Temalı Özel Bölüm

Çizgi dizi tarihinin en başarılı eserlerinden olarak kabul edilen South Park, koronavirüs salgını temalı ikinci özel bölümü ile ekranlara gelmek için hazırlanıyor. Kara mizah türündeki çizgi dizi ikinci defa corona virüs salgınını konu edinecek.

22.02.2021-10:24 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-10:24) South Park'tan Koronavirüs Salgını Temalı Özel Bölüm

Amerikan yapımı dünyaca ünlü animasyon dizisi South Park, ikinci defa koronavirüs salgınını ele alacak. Dizinin yayınlandığı Comedy Central kanalı, 10 Mart 2021'de South ParQ The Vaccination Special ismiyle yeni bir salgın özel bölümü yayınlanacağını ilan etti.

SOUTH PARK'IN SALGIN BÖLÜMÜ EN YÜKSEK REYTİNGİ ALMIŞTI

Salgını konu alan bir saatlik ilk özel bölüm, son 7 senenin en yüksek reytingini almıştı. Bölümde; Stan, Cartman, Kyle ve Kenny 'yeni normal'de okula geri dönüyorlardı.

KORONAVİRÜS AŞI MÜCADELESİ

Yeni bölümde ise kasabada heyecanlı bir Covid-19 aşısı olma heyecanı ekrana gelilrken, çocuklar öğretmenleri için aşı bulmalarını engellemek isteyen militan bir grupla karşı karşıya geliyor.

1997 senesinden beri toplam 24 sezondur ekrana gelen kara mizah türündeki dizi, gelmiş geçmiş en popüler ve başarılı çizgi dizilerden biri olarak biliniyor. Simpsonlar'ın ardından Amerika'da da en uzun süreli yayınlanan, Trey Parker ve Matt Stone tarafından yaratılan South Park, bugüne kadar pek çok ödülün sahibi oldu.

1999 yılında dizinin, müzikal komedi türündeki 'South Park: Bigger, Longer & Uncut' adlı uzun metraj sinema filmi de gösterime girmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal