Kim Milyoner Olmak İster Final mi Yaptı?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Kim Milyoner İster'in yeni bölümünün yayınlanmaması, kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Programın yayınlanmama sebebi olarak programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos'ta rol alacağı ve bu yüzden programı bıraktığı iddia edildi.

22.02.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-09:51) Kim Milyoner Olmak İster Final mi Yaptı?

Her hafta cumartesi günü seyirci ile buluşan yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü yayınlanmadı. Bunun üzerine Kim Milyoner Olmak İster yayından kaldırıldı mı? Kim Milyoner Olmak İster final mi yaptı? şeklinde araştırmalara başlandı. Peki Kim Milyoner Olmak İster neden yayınlanmadı? 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BİTTİ Mİ?

Geçtiğimiz haftanın reytinglerine göre, sıralamada ilk 10'a giremeyen Kim Milyoner Olmak İster ile ilgili ortaya atılan iddialar kafaların karışmasına neden oldu. İddialardan biri programın final yaptığı üzerine olurken diğer iddia ise Kenan İmirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos adlı yapımda yer alacağıyla ilgili oldu.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER FİNAL Mİ OLACAK?

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını yayın akışında göremeyince bu durumun nedenini merak eden ve kanalla iletişim kuran Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu köşesinde şunları belirtti:

''Sordum durumu. Şimdilik ara verdik dediler. Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Kurtlar Vadisi Kaos'ta oynayacağı hatta, fiyatının bile belirlendiği yazılıp, çiziliyor. Show TV deniyor. Sordum kanala. 'Belli ki çekmek için bir hareket var. Bize gelen bir şey yok' bilgisi verildi. Yani bu dizi iddia edilen kanalda değil.

Öğrendiğim, ATV'nin Haziran ayına kadar ara verdiği... 'Dizilerin sezon finallerine göre' dediler. Bir dizi olabilir mi İmirzalıoğlu ile ilgili? 'Üç ay sonra başlayacak tekrar yarışma, zannetmiyoruz' cevabı geldi. Ne olursa olsun marka bir yarışma. Düşüşler olabilir. Daha iyi sorular mesela, daha 'yetkin' yarışmacılar... Böyle bir dinlenmeye ihtiyaç vardı galiba'' 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal