Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler: Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü iç çamaşırı giymeden kamera karşısına geçti

Melis Sezen’in Panten Ödül Gecesi’nde giydiği derin göğüs dekoltesi olan kıyafeti geçtiğimiz günlerde tekrar gündem olmuştu. Eski MHP Milletvekili tarafından eleştiri alan Sezen’e meslektaşları sahip çıkmıştı. Hazar Ergüçlü’de tepkisini göstermek için iç çamaşırı giymeden kamera karşısına geçti. İşte o fotoğraflar…

17.05.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-12:14)

Medcezir dizisi ile yıldızı parlayan Hazar Ergüçlü, iç çamaşır pozları ile sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar’ın, Melis Sezen’in ödül töreninde giydiği göğüs dekolteli elbisesine ‘Sütyen yok. Göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş. Bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?" şeklinde açıklamalar yapmış ve büyük tepki çekişti. 

Hazar Ergüçlü’den sütyensiz paylaşım

Gündem olan açıkların ardından birçok oyuncu Melis Sezen’e destek olmuş ve yapılan yoruma tepki gösteren paylaşımlarda bulunmuşlardı. Ünlü oyuncuya destek olan isimlerden biride genç yıldızlardan Hazar Ergüçlü. Onur Ünlü’nün filmi için çekimlerde olan Hazar Ergüçlü, sette iç çamaşırı giymediği fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede beğeni yağdı. 

Hazar Ergüçlü sütyensiz fotoğrafları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal