Baktıkça bir daha bakacaksınız: Estetiğim yok diyen Nesrin Cavadzade’nin eski fotoğrafları ortaya çıktı

Yasal Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile büyük beğeni toplayan ve güzelliği ile takipçilerini mest eden Nesrin Cavadzade, daha önce hakkında çıkan estetik haberlerine ateş püskürmüştü. Ancak ünlü oyuncunun öyle fotoğrafları ortaya çıktı ki, görenler tanımakta zorlandı.

17.05.2022-10:59 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-11:16) Baktıkça bir daha bakacaksınız: Estetiğim yok diyen Nesrin Cavadzade’nin eski fotoğrafları ortaya çıktı

Son olarak Üç Kuruş dizisiyle izlediğimiz ve geçtiğimiz bölümlerde diziden ayrıldığını duyuran güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, estetiksiz fotoğraflarının sosyal medyada yayılması ile gündem oldu. Daha öncede estetiği olduğu iddia edilmiş ve çıkan haberlere ‘yok öyle bir şey’ diyerek cevap veren Nesrin Cavadzade’nin, yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı. 

Nesrin Cavadzade’nin estetiksiz hali ortaya çıktı

Ekranların aranan yüzlerinden bir haline gelen, Yasak Elma ve Üç Kuruş’taki performansı ile büyük beğeni toplayan Nesrin Cevadzade, güzelliğiyle de takipçilerini büyülüyor. Daha önce estetikli olduğuna dair çıkan haberler gündem olan Cavadzade, öyle bir şey olmadığını, uzun yıllardır spor yaptığını ve değişimini buna borçlu olduğunu söylemişti. Nesrin Cavadzade'nin kendine has bir güzelliği ve çekiciliği olduğu açık ancak yüzündeki değişiklikler sporla ve diyetle pek mümkün değil. Eski fotoğrafları ortaya çıkan ünlü oyuncunun burnu ve dudaklarında meydana gelen değişim pek sporla olabilecek türden değil. Ünlü oyuncunun dudaklarının kalınlaştığı ve burnundan da natürel de olsa bir operasyon geçirdiği görülüyor.

Nesrin Cavadzade estetiksiz hali

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal