Dilan Çıtak Tatlıses nişanlandı: Yüzükleri takan İbrahim Tatlıses damadına öyle bir şey yaptı ki konuklar şaştı kaldı

Seneler önce İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu ortaya çıkan ve o dönem magazin gündemine bomba gibi düşen Dilan Çıtak Tatlıses, nişanlandı. Nişan yüzüklerini takan İbrahim Tatlıses’in damadına yaptıkları ise sosyal medyada olay oldu.

17.05.2022-10:32 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-10:40)

Şarkılarının yanı sıra çalkantılı özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İbrahim Tatlıses’in, seneler önce ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak Tatlıses, dün akşam 7 yıllık sevgilisiyle nişanlandı. Nişan yüzüklerini ise babası İbrahim Tatlıses taktı. Ancak Tatlıses’in damadına soğuk davranması konukların gözünden kaçmadı.

Dilan Çıtak Tatlıses nişanlandı

7 yıldır kendisi gibi müzisyen Levent Dörter ile beraber olan Dilan, dün akşam nişanlandı. Aile arasında ufak bir tören yapan ikilinin nişan yüzüklerini, bir dargın bir barışık ilişkileri ile dikkat çeken baba İbrahim Tatlıses taktı. İmparatorun nişan töreninde mutsuz görünmesi ise ‘damadı istemiyor mu’ sorularına neden oldu. 

Dilan Çıtak Tatlıses nişanlandı

Saçları alay konusu oldu

Nişan töreninin görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Tatlıses’in takipçileri nişan saçını hiç beğenmedi. Dilan Çıtak’ın paylaşımlarının altına binlerce yorum geldi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal