Sosyal medyanın sık kullanılan emojileri ve anlamları nelerdir? Whatsapp, İnstagram, Twitter emojileri

Emoji anlamları bilmek dijital dünyada iletişim kurarken anlatmak istenilenleri daha kolay anlatmanıza yardımcı olur. Sohbet edilen kişiye göndereceğiniz mesajların arkasına eklenen emojileri söylediklerinizin anlamını vurgular. Bu nedenle emoji kullanırken her zaman anlamlarını bilerek kullanmak gerekir. Whatsapp ve İnstagram’da en çok kullanılan yüz, hayvan, obje, kalp Emoji anlamı konusunda detaylar yazımızda.

30.05.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-15:34) Sosyal medyanın sık kullanılan emojileri ve anlamları nelerdir? Whatsapp, İnstagram, Twitter emojileri

Dijital sosyal ortamlarda sohbet etmeyi sevenler kişiler için mesajlaşmak için gönderilen emojiler yoğun ilgi görmektedir. Twitter, İnstagram, Snapchat ve Whatsapp uygulamalarında kullanılan emojilerin anlamları ve ne işe yaradıkları merak edilmektedir. Emojiler ve anlamları haberin devamında.

Üç kalpli gülen yüz: Gülümseyen yüzler ve etrafta oluşan kalpler sevecen duyguları göstermektedir. Özellikle aşk ve sevgi durumlarında kullanılan bu emoji sık kullanılanlar arasında yer alır.

Öpücük gönderen emoji: Genelde ikili ilişkilerde kullanılan emoji öpücük göndererek kalp emojisi kullanılır. Romantik aşklarda ya da iyi geceler öpücüğü ile tercih edilir.

Emoji anlamları

Ağzı fermuarlı emoji: Sırrı saklamak bir durum da konuşmamak anlamına gelir.

Düşünen yüz emojisi: Derin düşüncelerin yer aldığı ve kişinin düşünceli olduğu anlamına gelir.

Dili dışarıya çıkaran emoji: Genellikle şaka durumlarında esprili durumlarda kullanılan emojidir. Mutlu ve şaka ortamlarında tercih edilir.

Emoji anlamları

Gözlerde yıldız emojisi: Heyecan verici durumların gözde emojisi olan gözlerde yıldız emojisi genellikle şaşırtıcı ve heyecan verici olarak kullanılır.

Güneş gözlüklü surat emojisi: Cool davranmak ya da öyle görülmek isteyen kişilerin kullandığı emoji sıkça kullanılır. Pozitif duygu ve düşünceleri gösterir.

Emoji anlamları

Dili ve gözleri dolar emojisi: Zenginliği ya da öyle hissetmek için kullanılan emoji para kazanmayı gösterir.

Ağlayan yüz emojisi: Bir olaya olan üzgünlüğünü ya da acısını göstermek için tercih edilen emojidir.

Emoji anlamları

Başında hare olan emoji: En çok kullanılan emojilerden olan başında hare karşı tarafa iyi düşüncelerin aktarılması için tercih edilir.

Gülümseyen ve gözleri kapalı emoji: Pembe yanaklı sıcak kanlı ve mutluluk duygularını dile getiren bu emoji olumlu duyguları dile getirir.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal