Sosyal medyada gündem oldu! Rusya'da balkonda tartışan çiftin sonu faciayla bitti: parmaklıklar kırılınca kendilerini yerde buldular

Sosyal medyada geniş yer bulan görüntülerde balkonda tartışan çiftin, parmaklıkların kırılması üzerine metrelerce yükseklikten yere düşmesi gündem oldu. O anlar saniye saniye kameraya yansırken, çiftin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

19.07.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-15:02)

Rusya'da meydana gelen bu olayda, balkonda tartışan 2 kişinin metrelerce yükseklikten düşme anları sosyal medyada viral oldu.

Balkon demiri kırılınca yere çakıldılar

Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde, hararetli bir şekilde tartışan çiftin, balkon demirinin kırılması ile birlikte yere çakılma anı yer aldı. Görüntüler Twitter'da kısa bir sürede viral oldu. Diğer taraftan çiftin ikisinin de 35 yaşında olduğu ve aralarında günlerdir devam eden bir problem olduğu bilgisi kayıtlara geçti.

Sağlık durumları iyi

Görüntüler gündem olması üzerine açıklamalarda bulunan yetkililer ise çiftin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu dile getirdi. Vücutlarında ufak çaplı yaralar olduğu açıklanan şahıslar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı da açıklandı.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal