Sosyal medyada Bakan Nebati ile İYİ Partili Erhan Usta arasında güldüren diyalog: Yat kalk Çinlilere dua et

TBMM bütçe görüşmelerinde söz alacak olan fakat koronavirüse yakalandığı için görüşmelere katılamayan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Meclis'teki konuşmasına yanıt verdi.

29.06.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-11:42) Sosyal medyada Bakan Nebati ile İYİ Partili Erhan Usta arasında güldüren diyalog: Yat kalk Çinlilere dua et

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) bütçe görüşmelerinde konuşma yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin konuşmasına İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, sosyal medyadan cevap verdi. Bu cevap ise sosyal medyada viral oldu.

'Yat kalk Çinlilere dua et'

Erhan Usta, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi etiketleyerek şu açıklamalarda bulundu:

"Hadi yine iyisin Sayın Nebati, bugün ek bütçe görüşmelerinde 20 dakika konuşmam vardı. Türkiye ekonomisinin hesabını senden soracaktım ama Kovid pozitif olduğumu öğrendim. Yat kalk Çinlilere dua et."


Bakan Nebati'den cevap geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İYİ Partili Erhan Usta'nın sosyal medyadaki sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.

Bakan Nebati, Erhan Usta'yı etiketleyerek paylaşımında geçmiş olsun dileklerinde bulunuarak şu açıklamalarda bulundu:

"Dualarımızı size yapmayı tercih ederek, Allah (cc) şifanızı versin diye dua ediyorum" dedi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal