Songül Karlı'nın frikikli pozları sosyal medyayı salladı! Derin göğüs dekoltesi çok konuşulacak

Makyajsız haliyle takipçileri karşısına çıkan Songül Karlı’nın frikikli pozları sosyal medyayı salladı. Karlı’nın derin göğüs dekoltesi çok konuşulacak gibi görünüyor.

23.05.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-10:31) Songül Karlı'nın frikikli pozları sosyal medyayı salladı! Derin göğüs dekoltesi çok konuşulacak

Sosyal medya uygulamalarını oldukça aktif kullanan isimlerden birisi olan ünlü şarkıcı Songül Karlı, özellikle Instagram hesabından zaman zaman paylaştığı gönderilerle magazin dünyasının gündeminin zirvesinde yer almayı başarıyordu. Güzel şarkıcının paylaştığı son fotoğraf ise sosyal medyada bir kez daha deprem etkisi yarattı. Makyajsız haliyle takipçileri karşısına çıkan Songül Karlı’nın frikikli pozları sosyal medyayı salladı. Karlı’nın derin göğüs dekoltesi çok konuşulacak gibi görünüyor.

Songül Karlı

Songül Karlı'nın frikikli pozları sosyal medyayı salladı

Songül Karlı

Sosyal medyada başlatılan bir akıma katılmak amacıyla ilk olarak makyajsız haliyle kamera karşısına çıkan ünlü şarkıcı Songül Karlı, kollarını kaldırdıktan sonra bambaşka birisine dönüştü.

Songül Karlı

Güzel şarkıcının derin gögüs dekolteli pozları adeta yürekleri hoplattı.

Songül Karlı

Cesaretli bir tavır sergileyerek sıfır makyaj ile kameralar karşısına çıkan Songül Karlı’nın kollarını kaldırdıktan sonraki hali takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Songül Karlı

Binlerce beğeni ve yorum alan paylaşım konusunda hayranlar ikiye bölündü.

Songül Karlı

Bazı takipçiler Karlı’nın güzelliğine hayran kalırken, bazı takipçiler ise Songül Karlı’nın makyajsız hali karşısında şok oldu.

Songül Karlı

Daha önce paylaştığı bir fotoğrafta yan profilden poz veren şarkıcı Songül Karlı, derin dekoltesi sebebiyle verdiği frikiklerle de gündem oldu.

Songül Karlı

Songül Karlı’nın makyajlı ve makyajsız hallerini gösteren fotoğraflar magazin dünyasında daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

Songül Karlı

Songül Karlı

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal