Esra Rabia Ünal kimdir, neden gündemde?

TikTok platformunda dans videoları ile gündeme gelen Esra Rabia Ünal hakkındaki detaylar çok sayıda kişi tarafında merak ediliyor. Esra Rabia Ünal'ın neden bu kadar gündem olduğu da merak edilen diğer konular arasında yer alıyor.

23.05.2022-01:00 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-01:00) Esra Rabia Ünal kimdir, neden gündemde?

Sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'ta kısa sürede fenomen olan Esra Rabia Ünal, sık gündeme gelen fenomenler arasında yer alıyor. Bu kadar sık gündeme gelen ve adı sürekli konuşulan Rabia Ünal ile ilgili detaylar da çok sayıda kullanıcı tarafında araştırılıyor.

Esra Rabia Ünal kimdir

Başörtüsünün altına tercih ettiği kıyafetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Esra Rabia Ünal, en çok da twerk danslarıyla konuşuluyor. Girdiği her eğlence ortamında mutlaka twerk yapan Ünal, aynı zamanda gereğinden fazla da eleştiri alıyor.

Esra Rabia Ünal kimdir

Esra Rabia Ünal kimdir?

Sosyal medya hesaplarından içerik üreten Esra Rabia Ünal, en çok Tik Tok hesabını kullanmaktadır. Aslen Erzurumlu olan Esra Rabia, Tiktok’ta dans videolarıyla ksısa sürede fenomen haline gelmiştir. Tiktok hesabında 1.1 milyon takipçisi olan Esra Rabis, Instagram hesabını da aktif olarak kullanmaktadır.

Esra Rabia Ünal kimdir

Esra Rabia Ünal'ın bekar olduğu bilinirken sevgilisi olup olmadığına dair henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal