Son Şaka film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden merak ettikleri filmlerin detaylarını araştırmaya devam ediyor. Peki Son Şaka filminin konusu nedir? Son Şaka filmi oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

24.06.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:37) Son Şaka film konusu ve oyuncuları

Komedi filmi izlemeyi seven insanların keyifle izleyebileceği Son Şaka filmi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Yeli yapımlarımızdan olan Son Şaka filminin konusu nedir? Son Şaka filminin oyuncuları kimler? Son Şaka filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Son Şaka filmi

Son Şaka filmi komedi ve aksiyon türünde 6 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan yerli yapımlarımızdan biridir. Son Şaka filmi 1 saat 35 dakikadır ve yönetmenliğini Erkam Bülbül üstlenmiştir.

Son Şaka Filmi Konusu ve Oyuncuları

Son Şaka filmi konusu

Son Şaka filminde bulunan Serdar karakteri radyocudur ve yaptığı radyo programında bazı telefon şakaları yapar. Sevgilisi olan Ayşen'e evlenme teklifi etmeye karar veren Serdar radyoda gerçekleştirdiği programda bir telefon şakası hazırlar ama Serdar'ın yaptığı bu şaka Ayşen'in canını sıkar ve evlenme teklifini reddeder. Serdar'a bir teklif sunar. Serdar'ı affetmek için tek şartı beraber bir tatile gitmektir. Serdar ve Ayşen'in gideceği bu tatil planına arkadaşları Yusuf katılır ve üçlünün başına yolculuk esnasında gelen maceralar komik şekilde seyirciye aktarılmıştır.

Son Şaka oyuncuları

Son Şaka filminde Serdar Gökalp, Özer Arslan, Ege Kökenli, Perihan Ünlücan ve Gökay Müftüoğlu gibi sevilen ve başarılı oyuncular yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal