Nuh Tepesi film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden sıklıkla araştırılan konulardan biri de merak edilen filmlerin detayları ile ilgili oldu. Merak edilen filmlerden biri de Nuh Tepesi isimli film. Peki Nuh Tepesi filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

24.06.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:32) Nuh Tepesi film konusu ve oyuncuları

Yerli yapımlarımızdan olan ve yayınlandığı zamanlardan beri sevilerek izlenen Nuh Tepesi filmi ile ilgili insanların araştırmaları devam ediyor. Dram izlemeyi seven insanların ilgiyle izleyeceği Nuh Tepesi filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nuh Tepesi filmi

Nuh Tepesi filmi dram türünde 7 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanan yerli yapımlarımızdan biridir. Filmin yönetmenliğini Cenk Ertürk üstlenmiştir.

Nuh Tepesi Filmi Konusu ve Oyuncuları

Nuh Tepesi filmi konusu

Nuh Tepesi filminde Ömer karakteri kaybettiği babasının vasiyetini yerine getirebilmek için mücadele eden bir karakterdir. Babasının vasiyeti ise Nuh Tepesi'nde bulunan ağacın altına gömülmektir. Ömer Hz. Nuh'un diktiği ağacın altına babasını gömmek istediği için Ömer'in bu isteğine tepki gösterirler ancak bilinmeyen bir gerçek vardır ki Hz. Nuh'un gömdüğü bilinen ağacı aslında Ömer'in babası 50 sene önce kendisi dikmiştir. Ömer vasiyeti yerine getirmek için için bölgede bulunan insanlarla mücadele edecektir.

Nuh Tepesi filmi oyuncuları

Nuh Tepesi filminde Haluk Bilginer, Arın Kuşaksızoğlu, Ali Atay ve Hande Doğandemir gibi sevilen ve başarılı isimler yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal