Son Nefesime Kadar neden final yaptı, neden bitti? Son Nefesime kadar başka kanala geçer mi?

Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinin final yapacağı haberi hayranları üzmüştü. İzleyenler dizinin neden final yaptığını merak etmeye başladı. Peki Son Nefesime Kadar neden final yaptı, neden bitti? Son Nefesime Kadar başka kanala geçer mi? Dizi hakkında merak edilenler haberimizde...

23.03.2022-22:19 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-22:19) Son Nefesime Kadar neden final yaptı, neden bitti? Son Nefesime kadar başka kanala geçer mi?

Fox TV’de yayınlanalı çok uzun zaman geçmeyen Son Nefesime Kadar dizisinde işler yolunda gitmediği için dizinin final yapmasına karar verilmişti. İddialı bir hikayeye ve oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen reytinglerde beklentilerin çok uzağında kalan Son Nefesime Kadar dizisinin neden final yaptığı sorusu izleyenler arasında tartışma yaratmaya devam ediyor. İnsanların aklında ‘’Son Nefesime Kadar neden final yaptı, neden bitti? Son Nefesime Kadar başka kanala geçer mi?’’ soruları dolaşmaya devam ediyor.

Son Nefesime Kadar neden final yaptı, neden bitti?

Pastel Film’in yapımcılık görevini üstlendiği Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Rojda Demirer, Emre Kınay, Ertan Saban, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Begüm Birgören ve Baran Bölükbaşı gibi dikkat çekici isimlerin yer alıyordu. Dizi iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamış olsa da beklentileri karşılayamadı ve erkenden yayın hayatına son verme kararı aldı.

Son Nefesime Kadar dizisi

Son Nefesime Kadar başka kanala geçer mi?

Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisi düşük reytingler sebebiyle 23 Mart 2022 Çarşamba akşamı 5. bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek. Dizinin başka bir kanala geçip geçmeyeceği konusunda yapımcı şirketten şimdilik bir açıklama yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal