Son Dakika: Tuzla'da korkutan fabrika yangını!

Son dakika: Tuzla'da fabrika yangını meydana geldi. Çok sayıda ekibin sevk edildiği olay yerinde bir kişi hafif yaralanırken maddi hasar meydana geldi.

09.04.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-12:53) Son Dakika: Tuzla'da korkutan fabrika yangını!

Tuzla Organize Sanayi bölgesinde boya imalatı işlemi yapan 3 katlı fabrikanın bahçesinde yer alan kimyasal maddeler alev aldı. Fabrika önündeki elektrik trafosu önlem amacıyla kullanıma kapatılırken, yangın fabrikaya sıçramadan itfaiye ekipleri uyarınca kontrol altına alındı.

Yangın, saat 10.30 sularında Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde yer alan bir boya fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın bahçesinde yer alan kimyasal maddeler bir anda alev almaya başladı. Rüzgarın da alevleri adeta harlamasıyla gökyüzünü bir duman bulutu kapladı. Olay yerine yakın vatandaşların ihbarı sonrasında bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi.

1 kişi yaralandı

Emniyet ekipleri çevrede güvenlik tedbirlerini sıklaştırırken, İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahaleler sonucu yangın çevre fabrikaları etkisi altına almadan söndürüldü. Söz konusu yangında 1 kişi hafif bir şekilde yaralanırken, bu vatandaş sağlık ekipleriyle birlikte çevredeki hastaneye götürüldü. Bununla beraber, fabrika bahçesinde maddi zararlar oluştu.

Yangına tanık olan Ahmet Şimşek, yangın sıçramadan trafonun bağlantısının kesildiğini ve yangının söndürüldüğü ifade ederek, “Boya fabrikasının bahçesindeki kimyasal atıkların tutuşmasıyla başladı. Yangın sirayet etmeden elektrik trafosunun hattı kesildi. Yangın fabrikaya sirayet etmeden söndürüldü.” değerlendirmelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal