Son Dakika: TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu İstanbul İstikameti Ulaşıma Kapandı

Yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelen kazalar sonrası TEM Otoyolu ile D-100 karayolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk ediliyor...

23.01.2022-13:28 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-14:51) Son Dakika: TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu İstanbul İstikameti Ulaşıma Kapandı

Dün gece geç saatlerde başlayan kar yağışını İstanbul’u etkisi altına aldı. Trafikte yaşanan kazalar sonrasında TEM Otoyolu ile D-100 karayolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. TEM Otoyolu Düzce geçişi İstanbul istikametinde de kaza meydana geldi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ediyor.

İSTANBUL İSTİKAMETİ ULAŞIMA KAPATILDI

Yeni yılla beraber gelen kar yağışları yurt genelinde etkili olmaya başladı. Dün akşam başlayan kar yağışı Kocaeli'de etkisini sürdürürken, ulaşımda zor anlara neden oldu. Kentin birçok noktası karla kaplanırken, trafikte de aksamalar yaşanıyor. Kar yağışının yoğunlaştığı ve görüş mesafesinin düştüğü yollarda araçlar ilerlemekte zorlanıyor.

Kar yağışı nedeni ile birçok sürücü zor anlar yaşamaya başladı. Otoyolda meydana gelen kaymalar sonrasında TEM Otoyolu ile D-100 karayolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.Körfez ilçesinden itibaren uzun araç kuyrukları oluşurken, sürücüler yolların açılmasını bekliyor.


VALİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yoğun  kar yağışı Düzce istikametinde 30 aracın karıştığı kaza hakkında Validen açıklama geldi.Otoyolun İstanbul istikametinde Gölyaka gişeleri mevkisindeki yaklaşık 5 kilometrelik alanda aralarında otobüs ve tırların da olduğu yaklaşık 30 araç kazaya karıştığı belirtildi.


22 KİŞİ YARALANDI

D-100 Otoyolu üzerinde gerçekleşen zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesiyle tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere sevk edildi.  

AĞIR YARALI YOK

Yürekleri ağza getiren kaza sonrasında son duruma dair açıklamalarda bulunan Düzce Valisi Cevdat Atay, "Çok şükür ölümlü bir kaza değil. Arkadaşlarımız ilgileniyorlar, sağlık ekiplerimiz de burada. Ağır yaralımız yok, çok şükür korkutucu bir durum söz konusu değil." dedi.


KIŞ LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLAR YOLA ÇIKMASIN

Kış lastiği bulunmayan araçların yolda oldukça zor durumda kaldığına değinen Atay,"Evvelki günden beri Karayolları, İl Özel İdaresi, AFAD, jandarma, emniyet, tüm arkadaşlarımızla sahadayız. 24 saat boyunca nöbetçi ekiplerimiz çalışıyor. Amacımız, yola kar düşmeden engellemek. Şu anki kazaya kadar çok şükür bir şey olmadı, inşallah bunu da bir an evvel atlatırız, kaldırırız, yollar açılır, açılmaya devam ediyor’’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal