Kar Yağışı İstanbul’u Etkisi Altına Aldı

Bir süredir beklenen kar yağışı sabah saatleriyle birlikte İstanbul’u etkisi altına almaya başladı. Bazı yollar kapanırken ekipler tarafında ana arterler açıldı.

23.01.2022-10:44 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-11:23)

Yeni yılla beklenen kar yağışı etkisini bu sabah saatleri itibariyle göstermeye başladı. İstanbul güne karlı başlarken, birçok ara yol ulaşıma kapandı. Ekipler ana arterleri açmak için çalışmalara başladı. 

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

İstanbul’da sabah başlayan kar yağışı Avrupa Yakası üzerinde daha etkili oldu. Özellikle Sarıyer kara teslim olurken, trafik durma noktasına geldi. 

ANA YOLLAR BELEDİYEYE BAĞLI EKİPLER TARAFINDAN AÇILMAYA BAŞLANDI

Kar yağışının etkili olduğu Beşiktaş-Sarıyer istikametinde, belediye ekipleri yolları açmak için çalışmalarına erken saatte başladı. Ekipler bir taraftan yolda biriken karları küreyen araçlar, diğer taraftan tuzlama çalışması yaptı.

ARA YOLLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Ana yollarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı araçlar çalışma yaparken, ara yollarda ise her hangi bir çalışma yapılmadı. Birçok sokak beyaza bürünerek araç ulaşımına kapandı. 


KAZALAR PEŞ PEŞE GELDİ 

Kar yağışının başlaması ve hava sıcaklıklarının eksilere düşmesi trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Beşiktaş'a bağlı Bebek Mahallesi İnşirah Sokak'ta buzlanma nedeniyle kaza meydana geldi. Ara sokaktan çıkmak isteyen araç kar küreme ekiplerine çarptı. O anları anlatan kar küreme aracının sürücüsü, “Kış çalışması yaptığımız esnada arkadaş yukarıdan aşağı doğru gelirken aracın hakimiyetini kaybetti. Tam biz çalışma yaparken bize vurdu. Hepimize geçmiş olsun. Can kaybı yok. Yaralanan yok, iyiyiz yani ama maddi hasar var biraz" dedi. 

ANADOLU YAKASI'NDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ O0LMAYA BAŞLADI

Gece saatlerinde başlayan ve sabah şiddetini artıran kar yağışı D-100 Karayolunu ve birçok ana caddeyi beyaza bürüdü. Karın gelmesini bekleyen vatandaşlar sokaklara çıkarak bol bol fotoğraf çektirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal