Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı'ndan acı haber! Şehit sayısı 2'ye yükseldi!

MSB'den yeni bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamada Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucunda yaralı askerlerden Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı şehit düştüğünü açıkladı.

07.07.2022-13:22 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-13:42) Son Dakika! Milli Savunma Bakanlığı'ndan acı haber! Şehit sayısı 2'ye yükseldi!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucunda 3 askerin yaralandığı belirtilmişti. Yaralı askerlerin hızla hastaneye sevk edildiği ve tedavilerine başlandığı aktarılmıştı. Yaralılardan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtilmişti.

MSB'den acı haber

MSB'den yeni bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamada Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucunda yaralı askerlerden Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı şehit düştüğünü açıkladı. MSB'den gelen acı haber haberde, "Kahraman silah arkadaşımız, 7 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadeleri kullanıldı.

MSB'den acı haber

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal