Son Dakika: Milli Savunma Bakanlığı Acı Haberi Duyurdu: 2 Şehit

Hatay'da askeri tır direksiyon hakimiyetini kaybederek çırçır fabrikasına çarptı. Kazanın şiddetiyle fabrika duvarının bir kısmı devrildi. İki askerin cansız bedeni beton yığınlarının içerisinden çıkarıldı.

04.06.2021-09:30 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-16:43) Son Dakika: Milli Savunma Bakanlığı Acı Haberi Duyurdu: 2 Şehit

Seyir halindeki askeri tır, Hatay'da, Kırıkhan-Reyhanlı kara yolunda kontrolden çıkarak yol kenarındaki çırçır fabrikasının duvarına çarptı.

Askeri tır, çarpmanın şiddeti ile yangın çıkan tırın üzerine fabrika duvarının bir kısmı da devrildi.

2 ASKER ŞEHİT OLDU

Kazanın meydana geldiği yere çağrılan itfaiye ekipleri yangını söndürme işlemine başlarken sağlık ekipleri tırdaki 2 askerin şehit olduğunu ilk incelemelerde tespit etti.

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Hatay Kırıkhan’da, 3 Haziran 2021 tarihinde, boş olarak intikal eden tank taşıyıcı aracımız ön tekerinin patlaması sonucu yoldan çıkarak kaza yapmış ve araçta yangın çıkmıştır. Kazada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz'' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal