Son Dakika: Milli Savunma Bakanı Kritik Toplantı İçin Suriye Sınırına Gitti

Gelen son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanları kritik toplantı için Suriye sınırına gitti. Bakan Akar’ın şu anda toplantıda olduğu bildirildi.

11.09.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 11.09.2021-14:34) Son Dakika: Milli Savunma Bakanı Kritik Toplantı İçin Suriye Sınırına Gitti

Son dakika haberine göre Suriye sınırına giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kritik görüşmelerin ele alındığı toplantıya katıldı. 

HULUSİ AKAR SURİYE SINIRINDA KRTİK TOPLANTIYA KATILDI

Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinde yer alan bazı isimler, Suriye sıfır noktasında kritik toplantı gerçekleştiriyor. Acil düzenlenen toplantıya sınır birliklerinin komutanlarının da katıldığı belirtildi. Toplantıya dair detaylar merak edilirken, gözler sınırdan gelecek habere çevrildi.  

İDLİB'DE TÜRK ASKERİNE HAİN SALDIRI DÜZENLENDİ 

İdlib’de Türk Askerine düzenlenen hain saldırı sonucunda 2 askerimiz şehit olurken, 3 askerimiz ise hain saldırıda yararlandı. Şehir olan askerlerin naaşları memleketlerine gönderilirken, Hulusi Akar ve TST komutanlarının sınır bölgesine toplantıya gitmesi dikkatleri Suriye sınırına çekti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal