Son Dakika: Milli Eğitim Bakanı Özer Yüz Yüze Eğitim Hakkında Beklenen Açıklamayı Yaptı!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim açıklamasını yaptı. İşte detaylar...

12.01.2022-14:54 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-16:43) Son Dakika: Milli Eğitim Bakanı Özer Yüz Yüze Eğitim Hakkında Beklenen Açıklamayı Yaptı!

Ülkemizde artan günlük koronavirüsü vakaları nedeniyle çocuklarını okula gönderen veliler başta olmak üzere tüm Türkiye eğitimin yüz yüze olarak mı devam edilecek yoksa uzaktan mı sorusunun cevabını merakla bekliyordu. Bugün son dakika açıklamasında bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yarı yıl tatiline bir hafta kaldığını belirterek," Yüz üze eğitime devam.

EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ AŞILANMA

Bugün itibarıyla tüm sınıfları kapalı olan, Kovidden dolayı kapalı olan hiçbir okulumuz bulunmamakta. Evet. Omicron varyantından dolayı yayılımlar hızlı ama Allah'a şükür bizim en büyük avantajımız öğretmenlerimizin aşılama oranlarının çok yüksek olması." dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bahçelievler Anadolu Lisesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, İstanbul'da eğitimle ilgili çok kıymetli adımlar atıldığını, bu konuda İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın bir eğitim neferi gibi gece gündüz çalıştığını söyledi. 


DEVASA BİR DÖNEM YAŞANIYOR

Türkiye'de son 20 yılda eğitimde bir devrim yaşandığını belirten Özer, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkenin dört bir köşesinde okul öncesinden yükseköğretime kadar vatandaşların nitelikli eğitime erişimle ilgili devasa bir dönemin yaşandığını anlattı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul'un 2022 yatırımlarında en merkezi il olduğunu dile getirerek, "En fazla öğrencimizin, eğitim neferimizin olduğu bir il olan İstanbul'un tüm fiziki eksikliklerini 23 Nisan 2023'e kadar inşallah tamamlayacağız." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal