Son Dakika: Malatya’da Binanın Çökmesine ve Birçok Kişinin Yaralanmasına Neden Olan 3 Kişi Tutuklandı

Malatya’da dün meydana gelen bina çökmesi olayından sorumlu 3 kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

10.11.2021-19:12 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-19:19) Son Dakika: Malatya’da Binanın Çökmesine ve Birçok Kişinin Yaralanmasına Neden Olan 3 Kişi Tutuklandı

Malatya’da dün meydana gelen bina çökmesi olayından sorumlu 3 kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Dün Malatya’da meydana gelen bina çöküntüsü olayının şüphelisi 3 işi çıkarıldıkları mahkeme sonrasında tutuklandı. 

MALATYA’DA ÇÖKEN BİNANIN SORUMLULARI TUTUKLANDI

Dün yaşanan ve birçok kişinin yaralanmasına neden olan 2 katlı binanın çökmesi olayında, işyerinde izinsiz olarak tadilat yaptığı belirlenen 4 şüpheliden 3'ü çıkarıldığı mahkeme sonrası tutuklandığı belirtildi. 

Malatya’da bulunan İnönü Caddesi mevkinde zemin katında işletmelerin yer aldığı tek katlı binanın çökmesine ilişkin Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlatmıştı. Soruşturma sonucunda gözaltına alınan 4 şüphelinin 3’ü mahkeme sonrası tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan işletme sahibi Hikmet D. ve yanında çalışan Sebahattin C, Zeki A. ile Mehmet G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Malatya'da çöken binanın şüphelileri yakalandı

2 ŞÜPHELİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden işletme sahibi Hikmet D, Zeki A. ile Mehmet G. tutuklanırken sıhhi tesisatçı Sebahattin C adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Göçük altından çıkarılan ve hastanede tedavi edilen Mehmet G, adliyeye ayağında alçılı halde gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal