Son Dakika! Kahramanmaraş’ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, bölge halkında endişe ve paniğe yol açtı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün açıklamasına göre, depremin yerin 1.7 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.

04.03.2024-11:41 - (Son Güncelleme: 04.03.2024-11:52) Son Dakika! Kahramanmaraş’ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem meydana geldi. 4.7 büyüklüğündeki deprem, bölge halkında endişe ve paniğe neden olurken Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin yerin 1.7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi. Şiddetli sarsıntının hissedildiği bölgelerde vatandaşlar arasında panik yaşandığı ifade edilirken, şu ana kadar can veya mal kaybına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Afet ve acil durum ekipleri olayı yakından takip ediyor ve gerekli güvenlik önlemlerini alıyor.

Yetkililerden henüz açıklama gelmedi

Deprem anında herkes panik yaşarken Kahramanmaraş Valiliği ve diğer kurumlardan herhangi bir açıklama gelmedi. İlk izlenime göre ölü ya da yaralı yok. Kahramanmaraş’ta ardı kesilmeyen artçı depremlere karşı vatandaşın tedbirli olması öneriliyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal