Az önce deprem oldu mu? Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? 4 Mart 2024 son depremler listesi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi’nin son dakika depremleri hakkındaki açıklamaları takip ediliyor. Peki Az önce deprem oldu mu? Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? İşte 4 Mart 2024 son depremler listesi…

04.03.2024-11:15 - (Son Güncelleme: 04.03.2024-11:15)

Türkiye’nin önemli gündem maddelerinden birisi olan deprem ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Son olarak Kazakistan’da yaşanan şiddetli depremin ardından Türkiye’deki vatandaşlar yaşadıkları yerdeki sarsıntıların detaylarını araştırmaya başladı. Peki Az önce deprem oldu mu? Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu?

Az önce deprem oldu mu?

Kazakistan Acil Durumlar Bakanlığı'nın Sismik İstasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Almatı'nın 31 kilometre güneyinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem, yerel saatle 11.22'de gerçekleşti. Sarsıntı anında Almatı'da alarm verilerek halk bilgilendirildi. Almatı Acil Durumlar Departmanı tarafından yapılan açıklamada, kent sakinlerine paniğe kapılmamaları konusunda uyarı yapıldı. 

Az önce deprem oldu mu? Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? 4 Mart 2024 son depremler listesi

Şu ana kadar can kaybı olmadığı ancak hasar tespit çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Ayrıca, deprem komşu ülke Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te de hissedildi.

4 Mart 2024 son depremler listesi için AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin resmi internet sitelerinden öğrenebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal