Son dakika: İzmir Çeşme'de orman yangını!

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Çiftlikköy'de orman yangını çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yangını kontrol altına almak için çalışmaların sürdüğünü bildirdi

01.04.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-15:33)

Çiftlikköy ve Altınkum mevkileri içerisinde yer alan otluk ve dikenlikte, saat 13.00 civarında yangın meydana geldi. Alevler, kısa sürede her yere yayılım gerçekleştirdi. Akabinde  Çeşme Orman İşletme Şefliği'ne de yangın ihbarı yapıldı. Bölgeye 4 arazöz, 1 su tankeri ve 2 dozer ile ekipler sevk edildi. Yangına karadan müdahale sürerken, fırtına nedeniyle söndürme çalışmalarında zorluk yaşandığı kaydedildi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde bugün korkutan orman yangını başladı. Çeşme'de otluk alanda çıkan yangına müdahale edildi. Çiftlikköy ve Altınkum içerisinde yer alan otluk alanda başlayan alevler, bölgede etkili olan şiddetli rüzgarın yüzünden kısa sürede  yayıldı. Yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir İtfaiye Müdürlüğü'nden 4 arazöz, 1 su tankeri ve 2 dozerle müdahale başlatıldı.


Başkan Soyer'den açıklama 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yangını kontrol altına almak için ekiplerin çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında, 'Maalesef havaların ısınmasıyla yangın sezonu açıldı. Fırtına nedeniyle açık alanda ateş yakmamanızı önemle rica ediyorum' açıklamalarında bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal