Otobüs şoföründen şaşkına uğratan hareket: Beni haklı bulmayanlar aşağı insin!

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da ilginç bir olay meydana geldi. Seyir halinde olan otobüste, şoför bir yolcuyla tartıştı ve ardından otobüsteki diğer yolculara dönerek, onun tarafında olmayanların araçtan inmesini söyledi.

01.04.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-15:01)

Antalya'da seyir halinde ilerlerken otobüsün ön kapısından inen yolcuyla münakaşaya giren otobüs şoförü sinirlenerek otobüsü durdurdu. O esnalarda araçta yer alan yolculardan bazıları şoförü haklı bulurken bazıları da yolcunun yapmış olduğu hareketi doğru buldu. Sonrasında kendisini haklı görmeyen yolculara adeta öfke kusan şoför, "Şoförden olmayanlar insin aşağıya. İnmeden gitmem" ifadelerini kullandı. Söz konusu olay sosyal medyada kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Antalya’ya bağlı Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde gerçekleşen olayda, bir yolcuyla halk otobüsü şoförü arasında ön kapıdan inme sebebiyle tartışma çıktı. Söz konusu olayda otobüsteki yolculardan bazıları şoförü haklı bulurken bazıları ise ön kapıdan inen vatandaşı haklı buldu.

Şoförden olmayanlar otobüsten insin

Yaşanan tartışmadan sonra sinirlenip aracı durduran şoför, tartışmada kendisinden taraf olmayan yolculara sitem etti. Araçta yolculara seslenen şoför;  "Şoförden olmayanlar insin aşağıya. İnmeden gitmem" şeklinde öfkesini dile getirdi. Şoförün bu davranışları sonrası şaşıran yolcular bir süre boyunca gülerek tepki verdi. Sosyal medya mecralarında binlerce kez paylaşılan görüntüler izleyenleri şaşkına uğrattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal