İstanbul'un Tuzla ilçesinde herkesi şaşkınlığa uğratacak bir olay yaşandı. İçinde öğrencilerin olduğu servis aracı, sabah saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı.
NTV’nin haberine göre; Tuzla'daki ilkokula öğrenci taşıyan servis aracı ışıklarda durduğu sırada bir kişi şoföre uyarıda bulunup arka lastiğinin patladığını söylemesinin ardından Şoför arabadan indi ve aracı kontrol etmek üzere aracın arkasına geçti. Bunun ardından kimliği belirsiz bir kişi servisi kaçırdı.
Zanlı, serviste bulunan 10 öğrenci ve görevli hostesi Göztepe yakınlarında araçtan indirerek kaçmaya devam etti. Kaçırılan servis aracı ise Pendik'te terk edilmiş halde bulundu. Öğrencilerin durumunun iyi olduğu da gelen Haberler arasında yer alıyor. Öte yandan gelen ihbar üzerine polis olayla ilgili çalışma başlattı.