Son dakika... İstanbul'da okul servisi kaçırıldı

İstanbul Kadıköy civarında akılalmaz bir olay yaşandı. Öğrenci dolu bir servis aracı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Öğrencilerin durumu iyi olurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

04.01.2024-13:56 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-18:09) Son dakika... İstanbul'da okul servisi kaçırıldı

İstanbul'un Tuzla ilçesinde herkesi şaşkınlığa uğratacak bir olay yaşandı. İçinde öğrencilerin olduğu servis aracı, sabah saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı.

Kimliksiz kişi aracı hareket ettirdi

NTV’nin haberine göre; Tuzla'daki ilkokula öğrenci taşıyan servis aracı ışıklarda durduğu sırada bir kişi şoföre uyarıda bulunup arka lastiğinin patladığını söylemesinin ardından Şoför arabadan indi ve aracı kontrol etmek üzere aracın arkasına geçti. Bunun ardından kimliği belirsiz bir kişi servisi kaçırdı.

Öğrencilerin sağlık durumu iyi

Zanlı, serviste bulunan 10 öğrenci ve görevli hostesi Göztepe yakınlarında araçtan indirerek kaçmaya devam etti. Kaçırılan servis aracı ise Pendik'te terk edilmiş halde bulundu. Öğrencilerin durumunun iyi olduğu da gelen Haberler arasında yer alıyor. Öte yandan gelen ihbar üzerine polis olayla ilgili çalışma başlattı. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal