Son Dakika: İstanbul Zeytinburnu'nda Tramvay İle Araç Çarpıştı! Seferler Aksadı

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde tramvay kazası meydana geldi. Kaza sonrası Kabataş-Bağcılar tramvay seferinde aksaklıklar yaşandı.

19.10.2021-14:24 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-14:56)

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde tramvay kazası meydana geldi. Kaza sonrası Kabataş-Bağcılar tramvay seferinde aksaklıklar yaşandı. Zeytinburnu’nda gerçekleşen kazada ölen ve yaralanan olmadı. İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde öğle saatlerinde tramvay yoluna giren panelvan araçla tramvay çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, seferlerde aksama yaşandı. Zeytinburnu Akşemsettin-Mithatpaşa durakları arasında bir araç, tramvay yoluna girdi. Yaşanan kazada ölen ya da yaralanan olmazken seferlerde aksama yaşandı.

METRO İSTANBUL’DAN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde öğle saatlerinde gerçekleşen tramvay kazasına ilişkin Metro İstanbul'dan açıklama geldi. Metro İstanbul’un kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'mızda geçici bir süre için seferlerimiz, Kabataş-Akşemsettin ve Bağcılar-Zeytinburnu istasyonları arasında yapılmaktadır’ denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal