Son Dakika: İstanbul Şile'de Yangın!

İstanbul Şile’de meydana gelen 2 katlı fabrikanın deposunda yangın çıktı.

22.09.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-17:41) Son Dakika: İstanbul Şile'de Yangın!

Gelen son dakika haberine göre İstanbul Şile’de 2 katlı fabrikanın deposunda yangın çıktı. Avcıkoru Mahallesi Alkan Sokak'taki bir fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine Anadolu Yakası'nda bulunan çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. 

ŞİLE'DE YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Şile'de elektrik malzemelerinin üretildiği fabrikada çıkan yangın, çok sayıda itfaiyenin ve yangın söndürme helikopterinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Meydana gelen yangının fabrikada büyük çapta maddi hasara neden olduğu belirlendi. 

ŞİLE'DEKİ FABRİKA KÜLE DÖNDÜ

Fabrikanın içi adeta tamamen küle döndü. Yanan fabrikanın kül olduğu, iş makineleri ve malzemelerin tamamen kullanılamaz hale geldiği görüldü.

YANGINI GÖRÜNTÜLEMEYE ÇALIŞAN GAZETECİLERE SALDIRI

Fabrika çalışanları, olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Yangını haber alan gazeteciler olay yerine geçti. Bir gazeteci, fabrikanın yöneticilerinden birisi tarafından silahla tehdit edilip, dışarıya çıkarıldı.

JANDARMA GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRDİ

Daha sonra olay yerine gelen diğer gazeteciler de fabrika çalışanları tarafından saldırıya uğradı. Küfür ve tehditler savuran kişileri jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal