Son Dakika! İstanbul Ortaköy Sahili’nde trajik olay: 2 kişi denize düştü!

İstanbul Ortaköy sahilinde yaşanan trajik bir olayda, bugün öğleden sonra iki kişi denize düştü. İhbar üzerine bölgeye hızla intikal eden itfaiye, sağlık ekipleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, kurtarma çalışmalarına başladı.

13.02.2024-11:52 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-12:54)

Sahil kenarındaki yoğun insan akını içerisinde meydana gelen olayın detayları hala netlik kazanmış değil. Ancak, çevrede bulunan vatandaşların görgü tanıklığına dayanarak aktardıkları bilgilere göre, iki kişinin birden denize düştüğü anlaşılıyor. Olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri hızla harekete geçti. İlk müdahaleyi Sağlık ekipleri yaparken, Sahil Güvenlik ekipleri de denizde arama kurtarma çalışmalarını sürdürdü. Yoğun bir seyir trafiği ve olaya tanık olanların şokunu da göz önünde bulundurarak, kurtarma ekiplerinin koordineli bir şekilde çalışması sağlandı.

Bir kişi kurtarıldı

Bir kişi, kısa sürede denizden çıkarılarak sağlık ekiplerince müdahale edildi. Ancak, diğer kişinin akıbeti hala belirsizliğini koruyor. Sahil Güvenlik ekipleri, denizde kaybolan kişiyi arama çalışmalarına devam ediyor. Olay yerindeki görgü tanıkları, denize düşen kişilerin nasıl düştüğüne dair farklı iddialarda bulunsa da, net bir bilgi henüz ortaya çıkmadı. Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak için soruşturma başlattı.

Olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşlar ise merak ve endişeyle kurtarma çalışmalarını izliyor. İstanbul Ortaköy sahilinde yaşanan bu trajik olay, kentte derin bir üzüntüye sebep oldu.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal