Son Dakika: İstanbul Güngören'de Korkutan Yangın! Patlamalar Meydana Geldi

Güngören'de bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında patlamalar meydana gelirken olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

11.02.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-16:39)

Güngören, Sanayi Mahallesi'nde dört katlı binada bulunan boya imalathanesinde yangın çıktı. Yangın sırasında patlamalar meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis sevk edildi. Alevler yan binaya da sıçradı. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Ambulansa alınan yaralılar tedavi için hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etti.

YANGINLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Güngören Kaymakamlığından yapılan açıklamada, saat 13.30 sıralarında Sanayi Mahallesi Sinan Paşa Sokak'taki tekstil imalathanesinde yangın ihbarı alındığı hatırlatıldı.

İmalatta kullanılan yanıcı maddelerden kaynaklanan yangın sebebiyle olay yerine acilen güvenlik, itfaiye ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği belirtilen açıklamada, 'Ekiplerimizce çevrede gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup, yangının söndürülmesi çalışmaları devam etmektedir.'denildi. Sonrasında ise şöyle devam edildi, 'Olayda hafif şekilde yaralanan ve dumandan etkilenen 6 iş yeri çalışanı çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Mahalle sakinlerimize, iş yerlerimize ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileğimizi sunuyoruz. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır' açıklamalarında bulunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal