Son Dakika: İstanbul Boğazı'nda Korkutan Anlar! 2 Yük Gemisi Çarpıştı

İstanbul Boğazı'nda iki yük gemisi çarpıştı. Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi.

25.09.2021-09:12 - (Son Güncelleme: 25.09.2021-09:51)

Son dakika haberine göre İstanbul Boğazı'nda korkunç bir olay meydana geldi. Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi. 

İSTANBUL BOĞAZI'NDA TÜRK VE RUS GEMİSİ ÇARPIŞTI

Kıyı Emniyetinden yapılan açıklamada gemilerin kılavuz kaptanlar eşliğinde Büyükdere Demir Sahası'na emniyetle demirletildiği belirtildi. Kıyı Emniyetinden kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı: "Kocaeli'den Karadeniz Ereğli'ye giden 90 metre boyundaki TAHSİN İMAMOĞLU ile Gemlik'ten Rusya'ya giden 128 metre boyundaki RUSICH 10 adlı 2 kuru yük gemisinin Yeniköy önlerinde çatışması sonucu KIYEM-5, KEGM-3 botlarımız, KURTARMA-11 ve 14 römorkörlerimiz bölgeye yönlendirildi." 

KIYI EMNİYET'TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

"RUSICH-10 ve TAHSİN İMAMOĞLU isimli gemiler Gemi Trafik Hizmetleri koordinasyonunda, KURTARMA-11, KURTARMA-14 römorkörlerimizin refakatinde kılavuz kaptanlarımız eşliğinde Büyükdere Demir Sahası'na emniyetle demirletilmiştir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal