Son Dakika! Hibe Desteği Ödemeleri Yarın Başlıyor

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnafa 3 bin TL ve 5 bin TL hibe desteği ödemelerinin yarından itibaren başlayacağını duyurdu.

09.06.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-15:59) Son Dakika! Hibe Desteği Ödemeleri Yarın Başlıyor

Hibe desteği ödemeleri için son bir gün kaldı! Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnafın yüzünü güldürecek haberi verdi. 3 bin TL ve 5 bin TL hibe desteği ödemelerinin yarından itibaren başlayacağını açıkladı. 

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan'ın, önceki günlerde açıklamalarda bulunarak toplam 4 milyar 622 milyon liralık hibe müjdesini vererek esnafın sevineceği haberi vermişti. Koronavirüs salgını sebebiyle birçok zorlukla karşılaşan ve her türlü ödemelerde aksama yaşayan esnaf ve sanatkarlara verilecek destek başvurularının sona ermesi sonucunda ödeme tarihleri de belirlendi. 

TİCARET BAKANI MUŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ 

Buna bağlı olarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından (Twitter) söz konusu desteklere ilişkin açıklamalar yaptı. 

ÖDEMELER YARIN HESAPLARDA OLACAK 

Yaşanan aksama ve çekilen sıkıntıların sonucunda hibe desteğine başvuru yapan esnafa yarından itibaren ödemelerin yatacağını açıklayan Muş, '3 bin lira ve 5 bin lira hibe desteği ödemesi, başvuru sıralaması dikkate alınmak suretiyle yarından itibaren esnafımızın Bakanlığımıza bildirdiği banka hesaplarına yatırılmaya başlanacaktır. Hayırlı olsun' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal