Son dakika: Eyüpsultan’da sağanak yağış sebebiyle yol çöktü! İETT otobüsü çukura düştü

İstanbul’da bugün etkisini arttıran sağanak yağış sebebiyle Eyüpsultan’da bir İETT otobüsü geçtiği sırada yol çöktü. Sağanak yağış sebebiyle yaşanan çökme sonucunda otobüsün ön lastikleri zemine gömüldü ve otobüs çukura düştü. İşte son gelişmeler...

25.08.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 25.08.2022-16:03) Son dakika: Eyüpsultan’da sağanak yağış sebebiyle yol çöktü! İETT otobüsü çukura düştü

Eyüpsultan ilçesinin Alibeyköy Vardar Bulvarı’nda seyir halinde olan İETT otobüsün ön lastikleri yolun çökmesi sonucunda çukura düştü. Otobüsün lastiklerinin zemine gömüldüğünü gören vatandaşlar, olayı belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler onarım çalışmalarına başlarken, cadde bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

İETT otobüsü çukura düştü

İstanbul’da bugün bir çok ilçede etkili olan ve vatandaşlara zor anlar yaşatan sağanak yağışlar Eyüpsultan ilçesini de vurdu. 

İETT Eyüpsultan

Alibeyköy Vardar Bulvarı civarından alınan bilgilere göre İETT otobüsü bulvar üzerinde seyir halindeyken, yağmur nedeniyle zayıflayan ve çöken yoldaki bir çukura takıldı. Otobüsün ön lastikleri yola gömülürken, araç içerisinde olan yolcular süratle araçtan indi. Otobüs geri geri gelerek çukurdan kurtuldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal