İbrahim Tatlıses sağlık durumu nasıl, yaralı mı? Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi

İbo Show’un sunucusu ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Hayranları Tatlıses’in sağlık durumunu öğrenmeye çalışıyor. Peki İbrahim Tatlıses sağlık durumu nasıl, yaralı mı? İşte son gelişmeler...

25.08.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 25.08.2022-12:03) İbrahim Tatlıses sağlık durumu nasıl, yaralı mı? Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Bodrum’da trafik kazası geçirdi

Türk müziğinin usta seslerinden birisi olan İbrahim Tatlıses, bugün sabah saatlerinde Bodrum’un Yalıkavak yolu üzerindeyken bir kamyonla çarpıştı. Yaşanan trafik kazası sonrası uçurumun kenarına doğru yuvarlanan Tatlıses’in yanında kızının bulunduğu öğrenildi. Hayranları ise İbrahim Tatlıses’in son sağlık durumunu öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki İbrahim Tatlıses sağlık durumu nasıl, yaralı mı? 

İbrahim Tatlıses sağlık durumu nasıl, yaralı mı? 

Muğla’nın Bodrum ilçesinin Yalıkavak yolu üzerinde aracıyla seyir halinde olan İbrahim Tatlıses’in aracı, yaşanan trafik kazası sonrası yolun kenarından aşağıya doğru kaydı. Bir kamyon ile çarpıştığı ifade edilen Tatlıses’in yaralı olduğu öğrenildi.

İbrahim Tatlıses kaza

İbrahim Tatlıses’in araçta sıkıştığı ve kızının da yanında bulunduğu alınan bilgiler arasında. Bölgeye gelen ekipler kurtarma çalışmalarına devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal