Son Dakika, Diyarbakır Anneleri CHP'nin Helalleşme Çağrısına Tepki Gösterdi!

Diyarbakır Anneleri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı helalleşme çağrısına tepki göstererek çocuklarını CHP'nin dostlarının kaçırdığını belirtti.

22.11.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-10:32)

Son dakika gelen bilgilere göre, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan aileler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı helalleşme çağrısına tepki gösterdi.

BENİM ÇOCUĞUMU CHP'NİN DOSTLARI DAĞA ÇIKARDI

6 yıl önce PKK tarafından dağa kaçırılan ve 6 yıldır kendisinden haber alınamayan oğlu Özkan için Diyarbakır Anneleri'ne destek veren Süleyman Aydın yaptığı açıklamalarda CHP'nin helalleşme çağrısına tepki göstererek şu sözleri söyledi; “15 yaşındaki çocuğun iradesi yoktur. Benim evladımı CHP'nin dostları götürdü. Ama CHP, bir gün bile bize sahip çıkmadı. Konu HDP olduğunda susuyorlar. Biraz ellerini vicdanlarına koysunlar. Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada diyor ki, ‘helalleşmeye çıkacağım.' Ben bir baba olarak, biz anne, babalar olarak hakkımızı helal etmiyoruz. Çünkü bizim çocuklarımızı, CHP'nin dostları götürdü. O yüzden hakkımızı hem HDP'ye hem de CHP'ye haram ediyoruz. Hakkımız bunlara haram olsun. Biz, sonuna kadar burada mücadelemize devam edeceğiz. Devletimiz, çocuklarımız için büyük bir mücadele veriyor. İnşallah çocuklarımız için bir sonuç alırız. Çocuklarımız da sesimizi duyuyorsa oğlum, güvenlik güçlerine teslim ol” 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN HELALLEŞME AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen partisinin grup toplantısında yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toplantıda helalleşme konusuna değinen Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili helalleşme açıklaması yaptı. CHP Lideri, 251 vatandaşı katleden FETÖ’cü askerleri ima ederek, ‘Mahkemelerle süründürülen askerlerimiz ve aileleri ile helalleşeceğiz’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’ye desteği büyük tepki topladı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu her gün yeni bir skandala imza atmaya devam ediyor. Yalan, yanlış, iftira, hakaret ve tehditler ile siyaset yapan Kılıçdaroğlu, dünkü grup toplantısında da defalarca tekrarladığı sözlerle gündem oluşturmak için çabaladı. AK Parti'ye oy veren seçmenden esnafa, çiftçiden yargı mensuplarına ve öğretmenlere kadar toplumun her kesimine mafyavari tehditler savuran Kılıçdaroğlu, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı ‘helalleşme’ paylaşımının ardından, kendisine yöneltilen kimlerle nasıl hesaplaşacağına ilişkin sorulara dünkü grup toplantısında açıklık getirdi.

CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN FETÖ'CÜLERE DESTEK

CHP'nin grup toplantısında açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu, helalleşme planı dahilinde FETÖ’cü askerleri ziyaret edeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun 'Helalleşme listesi'nde bu kez FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden tutuklu askerlerin olması büyük tepki çekti. Kılıçdaroğlu, 251 vatandaşı katleden FETÖ'cü askerleri ima ederek, ‘Mahkemelerle süründürülen askerlerimiz ve aileleri ile helalleşeceğiz’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal