CHP'nin Helalleşme Çağrısı Halk Tarafından Görmezden Gelindi!

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı helalleşme çağrısı halk tarafından karşılık bulmadı.

22.11.2021-09:08 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-10:09) CHP'nin Helalleşme Çağrısı Halk Tarafından Görmezden Gelindi!

Son dakika gelen bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son haftalarda yaptığı Merkez Bankası Başkanı'nı tehdit, tezkereye hayır oyu ve KHK ile görevinden ihraç edilen kişileri yeniden göreve başlayacağı açıklamaları halk tarafından tepki ile karşılanmıştı. Tepkiler üzerine helalleşme çağrısı yapan Kılıçdaroğlu'nun çağrısı ise halk tarafından cevapsız bırakıldı.

HALK KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİLİ TERÖR ÖRGÜTLERİ DURUMDAN MEMNUN

AK Parti'nin hazırladığı rapora göre, milli duyguları görmezden gelerek terör örgütü  FETÖ ve PKK/PYD'nin desteğini alan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şu sözlere yer verildi; "CHP zihniyetinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde sergilemiş olduğu birçok olumsuz tutum ve bunların yol açtığı birçok toplumsal travma bulunmaktadır. Kılıçdaroğlu, ani bir çıkış ile toplumun birçok kesimi ile helalleşeceğini dile getirirken, bunu nasıl yapacaklarına dair ise herhangi bir somut yol sunmamıştır. CHP, toplumun büyük çoğunluğunun bilincinde ve bilinçdışında, Türkiye'ye çok şey kaybettiren ve derin sosyolojik fay hatları oluşturan Jakoben, Batı merkezci, İslam karşıtı ve etnik ayrımcılık içeren hal ve uygulamalarıyla yer etmiş, bu nedenle belirli bir oy oranına sıkışarak tek parti döneminden bu yana millet tarafından tek başına iktidara layık görülmemiştir."

CHP ÖNCE KENDİ İLE HELALLEŞSİN

Yayınlanan raporda, CHP'nin dini, kültürel ve etnik değerleri hiçe saydığının altı çizilirken, vesayet sistemini desteklediği vurgulandı. Dini kimlikleri ile ön plana çıkan kişilere saldırıların artacağının vurgulandığı raporun devamında şu konulara değinildi; "Bütün bunların oluşturduğu tablo, Türkiye'nin son 20 yılda geçirdiği reformlar ile çoğunlukla ortadan kaldırılmış, CHP toplumun çizdiği bu istikamete zaruri olarak uymak durumunda kalmıştır. Yıllar sonra gelen ve kuru bir 'helalleşme' söyleminden ibaret olan bir açıklamanın bütün bu yaşanmışlıkları örtemeyeceği, üstelik yerel yönetimlerde CHP zihniyetinin hakim bulunduğu bölgelerden ayrımcı eylemler barındıran vakalar 2021 Türkiye'sinde dahi hala gelmeye devam ederken, pek mümkün görünmemektedir."

MİLLET İTTİFAKI GERÇEK YÜZÜNÜ SAKLAMAYA ÇALIŞIYOR

Yayınlanan raporda İYİ Parti'nin reklam çalışmalarına da değinilirken, konu hakkında eleştirilerde bulunuldu. Geçtiğimiz günlerde şehit yakınını bile hedef gösteren İYİ Parti'nin Ömer'in Yolu adlı reklam çalışması eleştirilerek şu ifadelere yer verildi;  "Son zamanlarda İYİ Partinin reklam kampanyalarında, Meral Akşener'in ve Lütfü Türkkan'ın hakaret dolu diline zıt olarak ılımlı bir siyasi dil izlemeye çalıştığı, sosyal medyada "ortaya karışık" nitelemesiyle mizahi olarak yerilen birtakım reklam çalışmalarının sergilendiği "Ömer'in Yolu" görülmektedir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun da uzun zamandır kullandığı tehdit dolu dili unutturmak amacıyla aniden rota değiştirdiği ve oy hesabı kaygısıyla benzer nitelikte samimiyetsiz bir söyleme geçiş yaptığı görülmektedir. İdeolojik farklılıklarını perdelemekte zorlanan Millet İttifakı bileşenleri, siyasi söylemlerini günü birlik şekilde belirlemekte, gelecek tahayyülünden ve hizmet üretebilecek kapasiteden yoksun görünmektedir"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal