Son Dakika: DGS Sonuçları Açıklandı! DGS Sonuçları Sorgulama Nasıl Yapılır?

DGS sınav sonuçları açıklandı.

11.08.2021-14:20 - (Son Güncelleme: 11.08.2021-14:41) Son Dakika: DGS Sonuçları Açıklandı! DGS Sonuçları Sorgulama Nasıl Yapılır?

Son dakika haberine göre Dikey Geçiş Sistemi doğrultusunda Temmuz ayında gerçekleşen DGS sınavı sonuçları için geri sayım devam ediyordu. ÖSYM takvimine göre sonuçların açıklanacağı tarihe çok kısa bir süre kala adaylar sonuçların erkenden erişime açılıp açılmayacağını araştırmaya başladı. Bu noktada ise “DGS sınav sonuçları bugün açıklanır mı, açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?” gibi sorular yanıt arıyordu. Gelen son dakika haberine göre DGS sınav sonuçları açıklandı.

DGS sınav sonuçlarını buradan öğrenebilirsiniz. https://sonuc.osym.gov.tr/

Gözler DGS sonuçları için ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Sonuçların iki gün sonra açıklanacağı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bildirilmişti. Ancak gelen son dakika haberine göre DGS sınav sonuçları az önce ÖSYM resmi sitesinden erişime açıldı. İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı ile 2021 DGS sınav sonuçları...


ÖSYM sınav takvimi verilerine göre 11 Temmuz 2021 günü adaylara uygulanan DGS 2021 sonuçları 13 Ağustos 2021 tarihinde sınava giren adaylara duyurulacak. 2021 DGS sonuçları açıklandığında aşağıda yer alan linke tıklayarak öğrenebileceksiniz. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal