İstanbul’da Korku Dolu Anlar! Beşiktaş’ta Yangın Çıktı

İstanbul Beşiktaş'ta işyerinin giriş katındaki jeneratör odasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle bina duman altında kaldı. Çalışanlar kendilerini dışarı atarak yangının söndürülmesini izledi.

11.08.2021-14:13 - (Son Güncelleme: 11.08.2021-15:13)

İstanbul Beşiktaş'ta işyerinin giriş katındaki jeneratör odasında yangın çıktı. Yangın sebebiyle bina duman altında kaldı. Levent Mahallesi Aydın Sokak'taki dört katlı işyerinin giriş katındaki jeneratör henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı.

ÇALIŞANLAR KENDİNİ DIŞARIYA ATTI

 Birden alev alan jeneratörü görenler yangın söndürme tüpleri ile müdahale etti. Yangının büyümesi ve içeriye duman dolması nedeniyle çalışanlar kendilerini dışarı attı. 

OLAY YERİNE İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine Beşiktaş ve Seyrantepe itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

'BURADA DUMANLAR YÜKSELDİ'

Yangın bölgesinde olan örgü tanığı Emre Şahin 'Ben kuafördeydim. Buradan dumanlar yükseldi. Kısa sürer dedim ama kısa sürmedi. Burada kafe var. Altında da jeneratör var. Buradaki herkes çok yardımcı oldu. Herkes yangın tüpleriyle geldi yangını söndürmeye çalıştı. Daha sonra itfaiye geldi söndürmeye çalışıyor' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal