Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Abdullah Gül Yanıtı

5 Mayıs’ta meydanda kim olacak göreceğiz" diyen Erdoğan, "Abdullah Gül’ün aday olacağı" iddialarıyla ilgili sorulan sorulara, “ Öyle bir problemimiz derdimiz yok” dedi.

24.04.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-14:22) Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Abdullah Gül Yanıtı

5 Mayıs’ta meydanda kim olacak göreceğiz" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Abdullah Gül’ün aday olacağı" iddialarıyla ilgili sorulan sorulara, “ Öyle bir problemimiz derdimiz yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştiği belirtilen Abdullah Gül - Ahmet Davutoğlu görüşmesine ilişkin soruya ise 'bilmiyorum' cevabını verdi.

Erdoğan aday belirleme süreci ile ilgili, "Her şeyi kendimize göre belirleriz. Karşımızdakiler bize göre belirlerler" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

15 VEKİL ELEŞTİRİSİ

Cumhuriyet Halk partisi’nden İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili ile ilgili olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamaya, "Gidip o tarafta oturmadılar. Madem İYİ Parti'ye geçtiler niye oturmuyorlar". Sözlerini ekledi.

Ak Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'de dün yaşananlarla ilgili olarak "Kendi hastalıklı siyasetlerini milli bayramımızı zehirlemek amacı ile kullananları şiddetle kınıyorum. Genel Kurul'daki gelişmeler gerçek anlamda bir felaketti. Dün orada bir terbiyesiz bulunuyordu, o gece neler olduğunu nereden biliyorsun, insanda izan denilen bir şey olur. Dün baktılar Cumhurbaşkanı balkonda oturuyor, salladılar bir de terbiyesizce el kol hareketi yapıyor. Yaptırmam. Haddini bileceksin" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanı Adayı ol" çağrısı yapan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İYİ Parti'ye vekil transferi için ise "Şu anda çok garip bir senaryo ortada, piyasada. Hafta sonuna kadar bu senaryo nasıl oynanacak, bunu göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Döviz kuru ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kur üzerinden oynan oyunların kayda değer olmadığını hepimiz gördük. Milli ve yerli para ile kur oyunun bozacağız Altını belirleyici hale getirecek adımlar atacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin muhalefetin aday trafiği ve Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili sorusuna ise cevap olarak "5 mayısta biz meydanda olacağız. Ondan sonra meydanlarda kimin olacağını hep birlikte göreceğiz. Benim böyle bir problemim derdim yok" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal