Son Dakika: Beşiktaş Taraftarı Sergen Yalçın'ın Evinin Önünde Toplandı

Beşiktaş yönetimi ile anlaşamadığı ve yolları ayıracağı söylentileri bulunan Sergen Yalçın'ın evinin önünde siyah-beyazlı taraftarlar toplandı.

22.06.2021-13:21 - (Son Güncelleme: 22.06.2021-13:29)

Beşiktaş yönetimi, yeni sözleşme için görüşmelerini sürdürmüş olduğu Sergen Yalçın ile henüz herhangi bir anlaşma sağlayamadı. Siyah - beyazlı taraftarlar, gelecek sezon siyah - beyazlı takımı çalıştırmayacağı iddia edilen 48 yaşında olan çalıştırıcının evinin önünde toplandı. Taraftarlar 'Yönetim uyuma Sergen'i getir' biçiminde sloganlar atıyor.


'GİDECEĞİMİZ TEK KAPI BEŞİKTAŞIMIZIN KAPISIDIR'

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, teknik direktör Sergen Yalçın'ın siyah beyazlı kulüp ile çalışmama kararı almasının sonrasında bir paylaşımda bulundu. Açıklama içerisinde 'Burası Beşiktaş herkes kendine gelsin! Sevindik sevincimizi kursağımızda bırakmayın. Daha iyisi için umutlandık umudumuzu yıkmayın. Bizim için aslolan Beşiktaş'tır. Herkes gider bize tek Beşiktaş kalır. Gideceğimiz tek kapı Beşiktaşımızın kapısıdır.' ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

Bir aydır yeni sözleşme için yapılan görüşmeler dün tıkandı. Sergen Yalçın, Rıdvan Dilmen'e masadan kalktığını ve bunu yazabileceğini ifade etti. Yönetim kaynakları ise hoca ile bugün bir görüşme için daha şartların zorlanacağı bilgisini paylaştı. Ek olarak Sergen Yalçın, dün akşamdan itibaren telefonunu kapatmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal