SON DAKİKA açıklamasıyla emekliler bayram edecek! 100.000 TL borç kapatma kredisi sunulacak

Son dakika açıklaması ile emeklilerin yüzlerini güldürecek kredi kampanyası duyuruldu. Borcu olan emekliye 100.000 TL tutarında Ziraat Bankası ve Garanti Bankası’ndan borç kapatma kredisi sunulacak.

12.03.2024-14:09 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-14:09) SON DAKİKA açıklamasıyla emekliler bayram edecek! 100.000 TL borç kapatma kredisi sunulacak

Yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte hem Garanti Bankası’ndan hem de Ziraat Bankası’ndan emekli vatandaşlara harika bir borç kapatma kredisi kampanyası duyuruldu. Borç kapatma kredisi kampanyası doğrultusunda emekli vatandaşlar diğer bankalara olan borçlarını anında kapatabilecek. 100.000 TL tutarındaki borç kapatma kredisi sayesinde dilerseniz Garanti Bankası’ndan dilerseniz Ziraat Bankası’ndan kredinizi çekecek, borcunuzu tek bir bankada toparlayacaksınız. Emekli vatandaşlara özel olarak sunulacak olan bu kampanya sayesinde uygun faiz tutarıyla, dilediğiniz vade oranıyla 100.000 TL tutarındaki krediyi çekecek diğer bankalardaki borçlarınıza veda edeceksiniz.

Garanti Bankası’ndan ya da Ziraat Bankası’ndan borç kapatma kredinizi çekebilirsiniz

Emekli vatandaşlara özel harika bir borç kapatma kredisi kampanyası duyuruldu. Borç kapatma kredisi kampanyası sayesinde; emekli vatandaşlar derin bir nefes alıp borçlarına veda edecek. Birçok bankada yüksek faiz oranlarıyla karşı karşıya kalan emekli vatandaşlara düşük faiz oranlı bol vadeli borç kapatma kredisi fırsatı duyuruldu. 100.000 TL tutarına kadar sunulacak olan düşük faiz oranlı borç kapatma kredisi sayesinde vatandaşlar kredinin sunulduğu 2 bankadan birisinin müşterisi olarak bu krediye başvuruda bulunabilecekler.   

100 Bin TL borç kapatma kredisi

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası emekli borç kapatma kredisine nasıl başvurulur?

Düzenlenen son dakika kampanyası ile emekli vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak borç kapatma kredisi duyuruldu. 100.000 TL tutarında sunulacak olan borç kapatma kredisine emekli vatandaşlar başvurmak için ilk etapta başvuracak oldukları bankanın resmi web sayfasını ya da banka şubesini ziyaret etmeleri gerekiyor. Banka müşterisi olan emekli vatandaşlara sunulacak olan bu kredi için tek şart emekli maaşını 3 yıl boyunca o bankadan alınacağına yönelik taahhüt vermek. Taahhüt veren vatandaşlar kredi için gerekli evrakları teslim ettikten sonra kredi başvurusunu eksiksiz şekilde tamamlamış olacaklar. Onay alan emekli vatandaşlar, kısa süre içerisinde 100.000 TL tutarındaki borç kapatma kredisini sahip olacak; diğer bankalardaki borçlarını kapatarak tek bir bankaya düzenli olarak ödeme yapma fırsatını yakalayacaklar.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal