Tek seferlik 35.000 TL promosyon hesaplara yatırılacak! Fırsatın tüm detayları açıklandı

Mart ayı hem çalışan hem de emekli vatandaşlar için resmen fırsat ayı oldu. Çalışan vatandaşlar için maaş promosyonları tek tek belli olmaya başlamışken; o belediye 35.000 TL promosyon sunacağını açıkladı.

12.03.2024-13:21 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-13:25) Tek seferlik 35.000 TL promosyon hesaplara yatırılacak! Fırsatın tüm detayları açıklandı

Mart ayı içerisinde emekli promosyonlarına zam gelirken, çalışan promosyonları hakkında da işverenler bankalar ve sendikaları aracılığıyla görüşmelere başladı. Özellikle SSK, Emekli Sandığı ve Bağ – Kur emeklisi vatandaşların, maaş aralıklarına göre aldıkları maksimum tutar 15.000 TL’ye sabitlenmiş durumda. Gözler maaş promosyonlarına çevrildiği zaman ise belediyeler ve diğer işverenler tek tek maaş promosyonları için görüşmelere ve anlaşmalara devam ediyor. Geçtiğimiz günler içerisinde maksimum maaş promosyonunu 25.000 TL olduğu duyurulurken; yeni yapılan bir anlaşmayla 35.000 TL tutarında maaş promosyonunu sunulacağı belirlendi. Çorum Osmancık’tan gelen bu müjde haber sayesinde; Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller 35.000 TL maaş promosyonunu kapacak.

35 Bin TL maaş promosyonu 

Osmancık’ta maaş promosyonu 35 Bin TL olarak belirlendi

Geçtiğimiz günler içerisinde tek tek maaş promosyonları açıklanmaya başladı. Özellikle kamu çalışanları mart ayında alacak oldukları maaş promosyonlarını büyük merakla araştırırken, müjdeli haberler duyulmaya başlandı. Açıklanan en son maaş promosyonlarıyla, en fazla sunulacak olan promosyon miktarı 25.000 TL olarak belirlenmişti. Bugün itibariyle verilen haber doğrultusunda Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından en yüksek maaş promosyon miktarı sunuldu. Kişi başına 35.000 TL promosyon anlaşması yaptıklarını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden detayları paylaştı. İş Bankası ile anlaşma sağladıklarını aktaran müdürlük; toplamda 698 personelin 3 yıllık promosyon ihalesine imza attıklarını aktardı. Bir defaya mahsus ödenmek üzere kişi başı 35.000 TL tutarın İş Bankası Osmancık şubesinden verileceği paylaşıldı.

Maaş promosyonlarını yönelik anlaşmalar 1 Mart 2024 tarihi itibariyle başlamıştı. 31 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek maaş promosyon anlaşmaları sayesinde tek tek tüm çalışanlar Mart ayı içerisinde anlaşmalı bankalardan promosyonlarını alabilecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal