Son Dakika: 6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın kökü kazılmaya devam ediyor. Fırat Kalkanı bölgesinde 2, 4’ü de Barış Pınarı bölgesinde olmak üzere taciz atışı yapan toplam 6 PKK/YPG’li terörist, etkisiz hâle getirildi.

07.06.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-15:59) Son Dakika: 6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Fırat Kalkanı bölgesinde 2, 4’ü de Barış Pınarı bölgesinde olan ve taciz atışı yapan toplam da 6 PKK/YPG’li terörist, etkisiz hâle getirildi. 

PKK'NIN KÖKÜ KAZILIYOR

Türkiye'de sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarla, teröre örgütlerine karşı verilen mücadele tüm başarısıyla devam ediyor. Kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından cani teröristlere göz açtırılmıyor. Fırat Kalkanı ile Barış Pınarı bölgesine saldıran teröristler, taciz ateşinde bulundu. 

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bunun üzerine komandoların karşılık vermesi ile beraber iki bölgede toplam 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. 

MSB tarafından yapılan açıklamada öldürülen teröristler hakkında bilgi verilerek 'Teröre ve teröriste geçit yok! Huzur ve güvenliğin teminatı olan Komandolarımız; 2’si Fırat Kalkanı bölgesinde, 4’ü de Barış Pınarı bölgesinde olmak üzere taciz atışında bulunan toplam 6 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi' ifadeleri kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal