Solucan Bank İsimli Çete, 20 Bin Kişiden 40 Milyon Euro Vurgun Yapmış

Çiftlik Bank vurgunu halen akıllardaki yerini korurken, yeni bir vurgun daha ortaya çıktı. Solucan Bank isimli bir bir çete, "Kaliforniya'dan kırmızı solucan getirip, çiftlik kuracağız. Solucan gübresi satıp, kar payı dağıtacağız" diyerek 20 bin kişiden 40 milyon euro toplamış.

03.05.2019-09:10 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-08:59)

Çiftlik Bank'ın sonrasında Solucan Bank çetesi meydana çıktı. Dolandırıcılar, solucan çiftliği kurma yalanıyla 20 bin kişiden para topladı. Çete, 40 milyon euro vurgun yaptı.

Takvim Gazetesi'nden Mevlüt Yüksel'in aktardığına göre, Solucan Bank çetesinin vurgunu meydana çıkınca mağdurlar savcılığa şikayet etmişti.

Çete, "Kaliforniya'dan kırmızı solucan getirip, çiftlik kuracağız. Solucan gübresi satıp, kar payı dağıtacağız" yalanıyla para topladı.

TOPLADIKLARI PARALARLA TATİL YAPTILAR

20 bin kişinin 40 milyon euro dolandırıldığı belirlendi. Çetenin ele başlarının Selçuk Özkan, Ali Dinler, Ahmet Altun, Selçuk Güleç ve Mustafa Türeli olduğu duyuruldu. Dolandırıcıların vurgun paralarıyla Dubai ve ABD'de tatil yaptıkları meydana çıktı.

Mağdurlar soluğu savcılıkta aldı fakat çete halen yakalanamadı. Mağdurlar, dolandırıcıların yakalanıp en ağır cezayı almalarını talep ediyor. Selçuk Özkan, sanal para ve solucan bank vurgununu organize eden kişilerin başında yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal