Sol Yanım 10. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Star TV'nin yeni yapımlarından biri olan Sol Yanım dizisi dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan 9. bölümünün ardından 10. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki Sol Yanım 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.01.2021-16:02 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-16:02) Sol Yanım 10. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Cansel Elçin, Defne Samyeli, Özge Yağız ve Tolga Mendi'nin yer aldığı Sol Yanım dizisi her hafta yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin dün akşam yayınlanan 9. bölümünü ardından 10. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Sol Yanım 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SOL YANIM 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ekranların yeni dizisi Sol Yanım 27 Ocak Çarşamba akşamı yani dün akşam 9. bölümü ile yayınlandı. Dizinin bu bölümünden ardından aranan 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

SOL YANIM 9. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Selim, kendini Serra’ya affettirmeye çalışır. Nilgün hesap sormak için İhsan’ın yanına gider. Selim, Asena’nın kurduğu tuzağı ortaya çıkartmaya çalışır. Burak yaptıklarından pişman gibi gözükür. Kutlusay Malikanesi’nde geçen zor gecenin ardından Selim’in kendisine Biricik’in saatiyle ilgili imalı sorular sorması Serra’yı yaralar. Selim, Nazlım ile konuşup gerçeği öğrenince Ali’den hesap sorar ve Asena’nın yaptıklarını anlatmasını ister. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal