Sol Yanım 8. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Sol Yanım 7. Bölümde Ne Oldu?

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım 14 Ocak Perşembe günü yani dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Sol Yanım dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

15.01.2021-11:42 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-11:29) Sol Yanım 8. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Sol Yanım 7. Bölümde Ne Oldu?

Ekranların yeni dizisi Sol Yanım 7. son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Son bölümü izleyenler yeni bölümde neler olacağını merak ederek Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu sorulmaya başladı.

SOL YANIM 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'de yayınlanan Sol Yanım 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki Sol Yanım 7. bölümde neler oldu? İşte 7. son bölümde olanlar...

SOL YANIM 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selim ile babasının arasını düzeltmek için üçüncü bir kişi olaya dahil olur.  Selim'in babaannesi gelir. Berrin'in gelişi Selim ile İhsan'ın arasını düzeltmeye yetecek mi? Burak'ın Serra ve Selim'i ayırmak için planı ne? Bu sorular bu bölümde yanıt buldu. 

İhsan'ın kendisinden yıllardır sakladığı sırrı öğrenen Selim, babasına çok kızarak doğum günü partisini terk eder. Selim'in yaşadığı hayal kırıklığı karşısında Serra, sevgilisinin yanında olur.

Oğluyla barışmak için çabalayan İhsan, diğer yandan da Emin'i bulmak için planlar yapmaya başlar. Babasına olan öfkesi yatışmayan Selim, karşı karşıya geldiklerinde babasına çok ağır sözler söyler. Selim'in babaannesi Berrin, yaşananları öğrenince apar topar İstanbul'a gelir. 

SOL YANIM OYUNCULARI

Sol Yanım dizisinin kadrosunda Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Murat Balcı, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal