Sokağa Çıkma Yasağına Uymayan Sürücü: Yollar Da Açık Sanmıştım

Sokağa çıkma yasağını ihlal eden sürücüye ve yanındaki kadına ceza kesildi. Sürücü ceza sonrası ilginç bir açıklamada bulundu. Eve gittiklerini belirten sürücü, " Sabahı bekledik. Ama yanlış yaptık. Sadece marketler açıkmış, yollar açık değilmiş." dedi.

23.04.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-16:38)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihin ardından alınan en önemli tedbirlerden biri ise sokağa çıkma yasağı oldu. Bu hafta da tedbirler kapsamında 4 gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasak dün gece saatlerinde başlarken, polis ekipleri yurdun dört bir yanında denetime yaptı. 15 Temmuz Şehitle Köprüsü girişinde denetim yapan ekipler araçlara denetim yaptı. Durdurulan bir araçta sürücü ve araçtaki kadın yolcunun sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği saptanırken, sürücü ve kadına Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na göre 3 bin 180 lira para cezası kesildi.

"CEZA KESMEKTE HAKLILAR"

İran uyruklu Mahdı Marand ceza yedikten sonra, "Eve gidiyorduk. Sabahı bekledik. Ama yanlış yaptık. Sadece marketler açıkmış, yollar açık değilmiş. Aslında 1 aydır dışarı çıkmıyorduk. Haklılar ceza kesmekte." ifadelerini kullandı. Araçtaki kadın yolcu ise "İzin belgemiz yoktu. Eve gidiyorduk. 14.00'e kadar marketler açıktı. Problem olmaz diye düşündük." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal