Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dikkat Çeken 23 Nisan Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

23.04.2020-10:20 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-12:32)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle günün anlam ve önemine vurgu yapan bir açıklama gerçekleşti.

TBMM'nin 100. yıl dönümü olan bugünü resmi Twitter hesabı üzerinden bir video yayınla kutlayan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşen 23 Nisan mesajı tam olarak şöyledir:
"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum."

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY'DAN DA MESAJ VAR
Öte yandan bir 23 Nisan mesajı da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan geldi. Fuat Oktay,"TBMM’nin 100. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelemizde ve meclisimizin kurulmasında emeği geçen tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla yâd ediyorum." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal