04.04.2022-15:29 (Son Güncelleme:04.04.2022-16:53)


1

Bilun Dohmen

Bilun Dohmen

Eski manken Bilun Dohmen, Bodrum’daki köy hayatını gözyaşlarıyla bırakmak zorunda kaldı. 90’lı senelerde podyumların yıldızı Dohmen, sekiz sene önce başladığı doğal yaşamı başına gelen talihsizlikler sebebiyle bırakarak evini satışa çıkardı. Eski manken Dohmen, evine giren hırsızlar ve başından geçen kötü durumlardan dolayı köy evini satılığa çıkardı.



2

Özgü Namal

Özgü Namal

Bir zamanların efsane ismi Özgü Namal, evlendikten sonra oyunculuğu bırakarak, eşi ile iki çocuğuyla birlikte Muğla Köyceğiz’e yerleşti.



3

Esra Akkaya

Esra Akkaya

Mahallenin Muhtarları dizisinde "Şirin" rolü ile zihinlerde yer edinen sonrasında pek çok film ile dizide rol alan tiyatro, sinema ile dizi oyuncusu Esra Akkaya, İstanbul'dan kaçarak Etiyopya'dan evlatlık çocuğu Can Alex ile beraber Bodrum'a yerleşti.



4

Mehmet Akif Alakurt

Mehmet Akif Alakurt

Sıla dizisiyle adını duyuran Mehmet Akif Alakurt'ta kariyerinin en tepesindeyken inzivaya çekilen isimlerden. Bir çiftlik alan Alakurt, şimdilik oyunculuk sektörüne geri dönmeyi düşünmüyor.



5

Oyunculuğu bıraktıktan sonra sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt uzun süre sonra ortaya çıktı.Alakurt Kaş'a 16 km uzaklıkta bir köy evinde yaşıyor.Uzamış sakalı ve bakımsız halleriyle dikkat çekti.Adanalı dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mehmet Akif Alakurt bir süredir ortalıkta değildi.Özgü Namal,Aslıhan Gürbüz gibi ünlü isimlerden sonra Alakurt da köy hayatına geçti.Antalya Kaş'ta bir köyde yaşayan 41 yaşındaki oyuncu günlerini yalnız başına köpekleriyle geçiriyor. Evine boks torbası asan ünlü oyuncunun boks yaptığı öğrenildi.Evinde iki tane kurt köpeği olan oyuncunun evinin çatısında şezlong olması gözlerden kaçmadı. KİMSEYLE MUHATAP OLMUYOR Yerleştiği köyde,köyün sakinleriyle konuşmayan ünlü oyuncu,zamanını yalnız geçiriyor.Köy halkına selam dahi vermeyen Mehmet Akif Alakurt'u kimsenin sevmediği görüldü. 6 ay önce yerleştiği köydeki ev ve arazi için hatrı sayılır miktarda para ödediği öğrenildi.Oyuncu evinin bahçesinde ise organik tarım yapıyor. 41 yaşındaki Oyuncu tekliflerin geldiğini fakat bir daha ekranlara dönmeyi düşünmediğini belirtmişti.



6

Emel Sayın

Emel Sayın

Oyunculuğu bırakan Emel Sayın "Rüzgar benim 15. ve son filmim oldu. Dayak sahnesi vardı ama benim suçum yoktu. Kendisi ısrar etti, vurdum. Cüneyt'i çok seviyorum. Filmin ayrıca yönetmeniydi. O ne derse yaptım. Bir yatak sahnemiz vardı. Cüneyt bana dedi ki 'İçinde geceliğin olsun ama çarşafla örtelim. Omuzların görünsün, sanki çıplakmış duygusunu versin'. Benim böyle sahnelerde çok hassas olduğumu herkes biliyor. Ama öyle tatlı rica etti ki kıramadım. Sete gazeteci gelmesin, o sahneler servis edilmesin diye ricada bulundum. Bir hafta sonra bir baktım 'Emel Sayın çıplak, Cüneyt Arkın ile yatakta' diye haber çıktı. O kadar üzüldüm ki! Yıl 1980 ve bana türlü türlü mektuplar gelmeye başladı 'Senden beklemezdik' tarzında" oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı.



7

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Eda karakteriyle akıllarda kalan güzel oyuncu, İzzet Özilhan dünya evine girdikten sonra sessiz sedasız bıraktı.



8

Sosyetik bir hayat süren Yasemin Özilhan ile ilgili, ''zengin kocayı buldu niçin oyunculuğa devam etsin'' yorumları peş peşe yapılmıştı.



9

Yağmur Atacan

Yağmur Atacan

Oyunculuğu bıraktığını açıklayan Yağmur Atacan bugünlerde H20 Marine isimli bir firma kurarak oyunculuktan iş insanlığına geçti.



10

Arda Kural

Arda Kural

Arda Kural, yaşadığı psikolojik problemlerin ardından sokaklara düşmüştü.



11

Popüler kültüre hizmet etmeyeceğini belirten Arda Kural bugünlerde İstanbul Büyükçekmece de yaşamına devam ediyor.



12

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

Kariyerinde zirvedeyken, aniden her şeyi bırakıp ortadan kaybolan güzel isim Aysun Kayacı da evlendikten sonra kariyerini bırakan isimlerden. Ünlü isim bankacı eşi Efe Kapancı ile Dubaide yaşıyor.



13

Sertap Erener

Sertap Erener

Ünlü sanatçı Sertap Erener, şehrin kalabalığından doğaya kaçan ünlü isimlerden biri. Sertap Erener salgın başladığından beri 1,5 yıldır Bodrum'da yaşıyor. Sertap Erener yerleştiği Bodrum'da köy hayatı yaşamaya başladı.



14

Sertap Erener kendi bahçesinde ekin ekip bir yandan da müzikle ilgilenmeye devam ediyor. Erener konuyla ilgili "Farklı bir hayat yaşıyoruz. Evde seram var. Birçok bitki ile haşır neşir olduk. İstanbul’da doğdum bir şehir çocuğuyum ama yavaş yavaş öğreniyorum. Bazı insanlar uzaktır bu yaşantımdan ama doğaya, hayvanlara, bitkilere gönülden bağlıyım. Çok kirlenmiş şehirlerimiz." dedi.



15

Davut Güloğlu

Davut Güloğlu

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Davut Güloğlu'da huzuru doğada bulan ünlülerden. Güloğlu şehir yaşamının gürültüsünden kaçarak soluğu Rize'de aldı.



16

Güloğlu doğup, büyüdüğü Yeni Güzelköy'de organik ürünler yetiştirip, doğada yürüyüş yapıyor.



17

Pınar Tunceül

Pınar Tunceül

Şimdilerde el ve plaj çantası tasarlayan Pınar Tuncegil, pazarda tezgah kiralayarak tasarımlarını satıyor.



18

Uzael

Uzael

Sanatçı Uzel, başından geçen bir aşk yüzünden de ülkeyi terk ederek Güney Afrika'ya yerleşti.



19

Sevda Dalgıç

Sevda Dalgıç

Arka Sıradakiler dizisinde oynadığı Özge karakteri ile bildiğimiz oyuncu Sevda Dalgıç dışarda dolaşırken tanınmaya başladığı zamanlarda, ani bir kararla oyunculuğu bıraktı. Sevda Dalgıç, sonrasında sokak köftecisi olmaya karar verdi.



20

Mehtap Bayri

Mehtap Bayri

Mehtap Bayri, Muğla’da çekilen ve başrol oynadığı “Kalk Gidelim” dizisi sona ermesine rağmen Bodrum’dan ayrılamadı. Yalıkavak’ta geçen gün gazetecilerle karşılaşan ünlü oyuncu uzun zaman sokak köpekleriyle ilgilendi.



21

Muğla’da bir zeytinlik satın aldığını söyleyen Bayri, “Buraya çok alıştım, şimdi bir de zeytinlik aldım. Tarımla ilgileniyorum. Çiftçiyim artık. Belgemi de aldım. Toprak beni besliyor. Doğayı sevmiyorum, aşığım” dedi. Çiftçiliğin zor bir iş olduğunu da belirten Bayri, “Çiftçilik çok emek isteyen bir iş. Bütün çiftçileri ellerinden, o koca yüreklerinden öpüyorum” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR