Şoförünü Haksız Yere İşten Çıkaran Ünlü Komedyen Okan Bayülgen’i Mahkeme Affetmedi!

Ünlü komedyen Okan Bayülgen şoförünün kendisine açtığı ve yaklaşık üç yıldır süren davayı kaybetti. İşte habere ilişkin o detaylar…

01.02.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-12:11)

Ekranların sevilen televizyoncusu ve ünlü komedyen Okan Bayülgen’in yaklaşık üç yıl önce işten çıkardığı şoförü, Bayülgen’i haksız yere işten çıkarıldığını öne sürerek mahkemeye vermişti. 2012 ve 2018 yılları arasında eski eşi Şirin Ediger ile kızlarının şoförlüğünü yapan Burhan Akdeniz’i işten çıkaran ünlü komedyen şoförünün kendisine açtığı dava nedeniyle üç yıldır mahkemelikti. Habertürk gazetesinin haberine göre; ‘’Burhan Akdeniz, Bayülgen'in işini sonlandırmasından sonra kendisine ödenen 10 bin TL'yi kabul etmeyip, avukatı Ece Rukiye Kalay ile soluğu mahkemede aldı. Akdeniz, davayı açmadan önce ihtiyari ve zorunlu arabuluculuk başvurusu yaptı. Arabuluculuk görüşmelerine gelmeyen Bayülgen, iki görüşmeye de katılmadı. Ardından davacı Akdeniz, olayı yeniden yargıya taşıdı’’ şeklinde belirtildi. Bunun üzerine davalık olan Okan Bayülgen hakkında mahkeme kararını verdi. 

ÜNLÜ KOMEDYEN HAKKINDA MAHKEME KARARINI VERDİ

Altı yıl boyunca eşi ve kızının şoförlüğünü yapan Burhan Akdeniz’i işten çıkarmasının ardından mahkemelik olan Okan Bayülgen davayı kaybetti. Yaklaşık üç yıldır süren mahkeme sonuçlanarak ünlü televizyoncuyu haksız buldu. Buna göre mahkeme Bayülgen’e 88 bin 54 TL’lik tazminatı 6 yıllık faiziyle ödenmesi konusunda karar kıldı. Ünlü televizyoncuya karşı açtığı davayı geç de olsa kazanan ve haksız yere işten çıkardığı kişiye ödemek durumunda olduğu tazminatı mahkme kararıyla ödemek durumunda kalan ünlü televizyoncunun bu haberi en çok davayı açan Burhan Akdeniz’in yüzünü güldürdü. 

okan bayülgen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal